Încă un accident rutier cu victimă lovită de mașină, pe DN1, la Ghimbav

Foto: Arhiva

Un nou eveniment rutier a avut loc pe drumul național DN1, în zona orașului Ghimbav, împlicând și de această dată pietoni sau bicicliști de pe margine.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, fiind implicate trei victime, pentru care la față locului s-au deplasat tot atâtea echipaje de intervenție UPU-SMURD și o autospecială cu apă și spumă a Inspectoratului pentri Situații de Urgențe.

„O singura persoana a fost lovita de autoturism. Este vorba despre o persoană de sex feminin, in vârstă de aproximativ 40 de ani, care a intrat în comă. Aceasta a fost transportata la spital de catre echipajul SMURD”, a precizat mr. Ciprian Sfreja, purtător de cuvănt al ISU Brașov.

„Un bărbat care conducea un autoturism pe str. Calea Făgărașului din orașul Ghimbav, din direcția Codlea spre Brașov, a acroșat scuarul delimitator al sensurilor de mers, a ricoșat într-un alt autoturism, iar ulterior a pătruns pe trotuar unde a surprins și accidentat o femeie care se deplasa pe bicicletă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc accidentul”, a precizat cms Alina Ivan, purtător se cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Brasov.

Traficul a fost blocat sămbăta seara pe sensul de mers Codlea-Brașov, pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de poliție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.