Brașov Metropolitan este o platforma online de știri din Brașov și împrejurimi. Pe această cale, ne dorim să îți oferim informații relevante și importante pentru tine, dar și să te ajutăm să-ți faci vocea auzită atunci când te simți nedreptățit și când pur și simplu ai ceva de spus.

Vrei să povestim? Pentru că nouă ne place să scriem, așteptăm vești de la tine în scris:

Redacția: contact@brasovmetropolitan.ro

Mihaela PARGHEL: mihaela.parghel@brasovmetropolitan.ro
Otilia Comșa:  otilia.comsa@brasovmetropolitan.ro

Dacă nu suntem pe teren sau în mijlocul evenimentelor, îți răspundem imediat la mesaj!

 

13 Comentarii

 1. Buna seara. Aveti idee cand vom afla cine a castigat licitatie pentru cele 105 autobuze? Au trecut mai bine de doua luni de cand firmele au depus ofertele.

 2. Doresc sa stiu daca si Sacele -Brasov beneficiaza de tarifele metropilitane, respectiv bilet unic valabil 50 de minute, multumesc

 3. Buna ziua
  Sunt din Predeal si as dori sa stiu daca vom beneficia si noi predelenii,de un astfel de transport pentru ca noi nu avem niciun fel de autobuz pe ruta Predeal-Brasov.Cand se va rezolva? Multumesc.

 4. cand ne veti scapa de bombele pe roti ale firmei codreanu, care opereaza pe ruta Brasov – zarnesti? si zarnestiul este cuprins in zona metropolitana, oare de ce nu se vede asta si in planurile autoritatilor?

 5. Atentie mame cu copii, daca treceti prin Coresi aveti mari sanse sa fiti tepuite de firma S.C. PARTNERSHIP PLATFORM S.R.L. cu sediul intr-un apartament din Bucuresti site web www.https://thepeoplesplatform.ro, care contra unei sume de bani peste 100ron chipurile vor face din copilul dumneavoastra fotomodel, chiar si incheie un contract fals doar ca sa platiti, MARE ATENTIE NU VA LASATI PACALITE si mai ales NU PLATITI!!! (Sunt sotul unei mamici pacalite ieri 28.06.2020 si de atunci nu mai dam de ei)

  • Bună ziua, ați mai aflat ceva de ei? M-au contactat și pe mine! Aștept răspunsul dumneavoastră! Sunați-mă 0754342700

  • Prin prezentul mesaj nu dorim sa ingradim dreptul la libera exprimare al autorului postarii, acesta avand libertatea sa emita opinii despre orice.
   Totusi, pentru o corecta informare a opiniei publice, atunci cand opiniile emise despre chestiuni ce tin de societatea noastra sunt vadit contrare realitatii, ele trebuie clarificate si corectate.
   Va precizam, cu toata responsabilitatea ca, in ceea ce priveste societatea PP, toate afirmatiile din aceasta postare reprezinta exclusiv minciuni, calomnii si insulte, informatii false, fara nicio acoperire in realitate, fara nicio dovada. Consideram ca toate aceste afirmatii calomnioase sunt inacceptabile intr-o societate civilizata.
   Pentru a nu se crea confuzii precizam ca
   societatea noastra NU ofera servicii de modeling sau casting.
   Societatea PP ofera workshop-uri si sesiuni foto, dedicate dezvoltarii personale a copiilor, in vederea imbunatatirii abilitatilor de comunicare, relationare si lucru in echipa.

   Suntem transparenti in tot ceea ce facem si va stam la dispozitie cu orice clarificari, daca sunteti interesati .

 6. Buna ziua,
  Si eu am fost pacalita de aceasta firma, am platit 200 lei garantandu-mi-se ca nu voi mai plati nimic dupa aceea.
  Dar astazi am fost sunata ca mi-au gasit un contract iar pentru sefintele foto trebuie sa platesc 150 Euro cu toate ca ,repet , cand am semnat contractul mi s-a spus ca nu voi mai plati nimic.
  In concluzie, niste hoti.
  Aviz amatorilor !
  In tara noastra , hotii fura acoperiti de contracte.
  Sa nu faceti greseala sa mergeti mai departe cu aceasta firma.Sa platiti in continuare in speranta unor viitoare castiguri.Va veti alege cu niste simple poze si atat. Platite cu sute de euro.

 7. Mi s-a cerut sa platesc cei 150 euro fara a semna vreun contract sau ceva.Doar sa depun acei bani si cat mai repede.
  Am sa depun o plangere la Protectia Consumatorului pentru verificarea acestei „firme” care induce lumea in eroare.
  Sper ca legile din țara noastra sa fie mai puternice ca inselatoriile acoperite de „contracte”.
  Hoție la drumul mare ! Cu asa ceva se ocupa aceasta firma https://thepeoplesplatform.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.