Brașov Metropolitan este o platforma online de știri din Brașov și împrejurimi. Pe această cale, ne dorim să îți oferim informații relevante și importante pentru tine, dar și să te ajutăm să-ți faci vocea auzită atunci când te simți nedreptățit și când pur și simplu ai ceva de spus.

Vrei să povestim? Pentru că nouă ne place să scriem, așteptăm vești de la tine în scris:

Redacția: contact@brasovmetropolitan.ro

Mihaela PARGHEL: mihaela.parghel@brasovmetropolitan.ro
Sebastian Aldea: sebastian.aldea@brasovmetropolitan.ro
Otilia Comșa:  otilia.comsa@brasovmetropolitan.ro

Dacă nu suntem pe teren sau în mijlocul evenimentelor, îți răspundem imediat la mesaj!

 

6 Comentarii

  1. Buna seara. Aveti idee cand vom afla cine a castigat licitatie pentru cele 105 autobuze? Au trecut mai bine de doua luni de cand firmele au depus ofertele.

  2. Doresc sa stiu daca si Sacele -Brasov beneficiaza de tarifele metropilitane, respectiv bilet unic valabil 50 de minute, multumesc

  3. Buna ziua
    Sunt din Predeal si as dori sa stiu daca vom beneficia si noi predelenii,de un astfel de transport pentru ca noi nu avem niciun fel de autobuz pe ruta Predeal-Brasov.Cand se va rezolva? Multumesc.

  4. cand ne veti scapa de bombele pe roti ale firmei codreanu, care opereaza pe ruta Brasov – zarnesti? si zarnestiul este cuprins in zona metropolitana, oare de ce nu se vede asta si in planurile autoritatilor?

  5. Atentie mame cu copii, daca treceti prin Coresi aveti mari sanse sa fiti tepuite de firma S.C. PARTNERSHIP PLATFORM S.R.L. cu sediul intr-un apartament din Bucuresti site web www.https://thepeoplesplatform.ro, care contra unei sume de bani peste 100ron chipurile vor face din copilul dumneavoastra fotomodel, chiar si incheie un contract fals doar ca sa platiti, MARE ATENTIE NU VA LASATI PACALITE si mai ales NU PLATITI!!! (Sunt sotul unei mamici pacalite ieri 28.06.2020 si de atunci nu mai dam de ei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.