Două trasee noi pentru biciclete, în Poiana Braşov

În Poiana Braşov au fost identificate două trasee pentru pistele de biciclete pe care primăria Braşov le va amenaja în acest an. Consiliul Local a aprobat la sfârşitul lunii martie Studiul de Fezabilitate al investiţiei şi urmează să efectueze şi Proiectul tehnic. Cele două piste de biciclete din Poiana Braşov vor avea în total 6.950 de metri.

 

 

TRASEUL I va avea 5.475 de metri şi va fi alcătuit din tronsoanele 1, 2 şi 5 astfel:

  • Tronsonul 1 (2.935 metri): începe în Poiana Mică, zona restarurantul Căprioara, continuă pe drumul de pământ prin pădure până la hotelul Ruia (1.124 metri) şi apoi pe drumul asfaltat dela Complexul Favorit – restarantul Capra – restaurantul Rossignol.
  • Tronsonul 2 (524 metri) începe la intersecţia cu tronsonul „ din zona Ruia şi urmăreşte drumul existent pe lângă vila Viorel pe toată lungimea drumului asfaltat.
  • Tronsonul 5 (2.116 metri) va fi la liziera pădurii şi prin pădure, pe o potecă existentă şi va închide inelul format de Tronsoanele 1 şi 2, pe care le va intersecta la restaurantul Rossignol, respectiv la vila Viorel.

 

piste biciclete_fotoNikon

 

TRASEUL II va avea 1.475 de metri şi va fi alcătuit din tronsonul 3

  • Tronsonul 3 porneşte din Poiana Mică, de la restaurantul Căprioara urmărînd drumul existent spre ansamblul Silver Mountain

Pe Traseul I vor exista 5 platforme de odihnă, iar pe Traseul II, o platformă.

Potrivit datelor din SF, valoarea totală a investiţiei este de 4.685.983 de lei, pe o perioadă de 22 de luni. Întreţinerea anuală a bistelor de biciclete din Poiana Braşov ar urma să coste 42.234 de lei pe an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.