Thunderstruck pe scena de la Stadionul Municipal. Trei zile de festival, 10 trupe tribut la Tribute Festival

În perioada 19-21 august, în Bartolomeu (zona Stadionului Municipal) are loc cea de-a doua ediție a Tribute Festival Brașov. Pe parcursul celor 3 zile de festival, 10 trupe tribut ale celor mai bune formații din toate timpurile vor urca pe scenă la Brașov: AC/DC, Bon Jovi, U2, Depeche Mode, Queen, Red Hot Chili Peppers, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, The Beatles, Pink Floyd.

Cine cântă

  • Platonic Band, adică Nicu Patoi, Răzvan „Lapi” Lupu, Berti Barbera și Adrian Ciuplea, vor cânta hiturile The Beatles în prima seară de festival. Vom asista la un concert live dinamic și expresiv, așa cum băieții ne-au obișnuit de-a lungul anilor.
  • Zen Garden, trupa fenomen din Italia, ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, va încheia prima seară de festival. Solistul Zeno Sala este recunoscut ca fiind dublura perfectă a vocii lui Bono, așa că vom asista la un concert hipnotizant, similar celor susținute de adevărații U2.
  • The Sneakers, The Best International Depeche Mode Tribute, vine tot din Italia, iar în cei peste 20 de ani de existență a reușit să iasă din tiparele unei simple trupe tribut și să devină un nume de site stătător al scenei muzicale new wave.
  • Trupa NEW JERSEY este considerată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume, va urca pe scenă in a doua seară a festivalului. Activă din 2007, formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI.
  • Queen Real Tribute vin să încheie cea de-a doua ediția a festivalulului cu hiturile nemuritoare ale trupei pe care o onorează. Ivan Djerfi ne va aminti de Freddie Mercury, iar Nenad Bojkovic îi ține locul lui Brian May.

Perspective: „Another Brick in the Wall” 

La festival vor fi prezente și 4 trupe tribute din Brașov, festivalul fiind astfel o rampă de lansare și pentru artiștii de la poalele Tâmpei:

  • PERSPECTIVE (Brașov) Tribut PINK FLOYD
  • AROUND THE WORLD (Brașov) Tribut RED HOT CHILI PEPPERS
  • FOUR DIMENSIONS (Brașov) Tribut OZZY OSBOURNE
  • PREFIX TM (Brașov) Tribut BLACK SABBATH

Ce se mai poate face la Tribute Festival

Pe lângă concerte, organizatorii au pregătit și activități zilnice extrafestival (zone de relaxare, ateliere speciale, mâncare bună și bere rece) astfel încât publicul este așteptat în zona de festival înainte de începerea concertelor.

Intrarea este liberă.

Programul complet al evenimentului

Vineri, 19 august

Ora 15.00 Activități extrafestival

Ora 18.00 PERSPECTIVE (Brașov) Tribut PINK FLOYD

Ora 19.00 PLATONIC BAND (România) Tribut THE BEATLES

Ora 21.00 ZEN GARDEN (Italia) Tribut U2

 

Sâmbătă, 20 august

Ora 12.00 Activități extrafestival

Ora 17.00 AROUND THE WORLD (Brașov) Tribut RED HOT CHILI PEPPERS

Ora 18.00 FOUR DIMENSIONS (Brașov) Tribut OZZY OSBOURNE

Ora 19.00 NEW JERSEY (Italia) Tribut BON JOVI

Ora 21.00 SNEAKERS (Italia) Tribut DEPECHE MODE

 

Duminică, 21 august

Ora 12.00 Activități extrafestival

Ora 18.00 PREFIX TM (Brașov) Tribut BLACK SABBATH

Ora 19.00 The R.O.C.K. tribut AC/DC

Ora 21.00 QUEEN REAL TRIBUTE (Serbia) Tribut QUEEN

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.