Expoziție de veninoase, la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” aduce la Brașov o expoziție inedită de veninoase. Expoziția va fi găzduită de Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov în perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018 sub denumirea „Venin – frumuseți de neatins”. 

Nu sunt specii pe care ai dori să le întâlnești în mediul natural, dar le poți admira în siguranța expoziției noastre, deoarece aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă. Vă invităm să profitați de această oportunitate și să aflați de ce aceste frumuseți nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziția noastră, spun organizatorii. 

Alături de animale vii, precum arahnide, insecte, amfibieni și șerpi, vizitatorii vor putea admira adevărate comori din colecțiile Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. În expoziția de la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov vizitatorii vor sta față în față cu unele dintre cele mai veninoase specii și veți afla de ce veninul reprezintă doar un instrument de supraviețuire. 

Programul de vizitare de la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov este e marţi până duminică între orele 12:00 – 22:00.

Preţul biletelor este de 10 lei/copil/student/pensionar şi 15 lei/adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.