Centrul de Agrement și pârtiile din Poiana Brașov, în sfârșit în secolul XXI. Casieriile vor fi dotate cu POS-uri

Centrul de Agrement și Divertisment și pârtiile din Poiana Brașov intră, în sfârșit, în era digitală, turiștii care ajung aici având posibilitatea de a face plăți și cu cardul. Primăria Brașov a scos la licitație un acord-cadru pe 4 ani pentru furnizarea de servicii bancare și POS-uri pentru casieriile de la pârtii, acolo unde turiștii își procură ski-pass-uri și pentru cele de la Centrul de Agrement. 

Acordul prevede achiziția a zece POS-uri, 8 pentru zona pârtiilor și două pentru Centrul de Agrement, Acestea vor fi montate 4 la telegondolă, 3 la Capra Neagră şi una la Telecabina Kanzel. La Centrul de Agrement, un POS va fi la sala de bowling şi unul la sala de căţărare. POS-urile de la domeniul schiabil vor fiuncţiona doar  cinci luni pe an, în perioada decembrie – aprilie, iar la Centrul de Agreemnt şi Divertisment vor funcţiona permanent.

Acordul cadru pentru furnizarea serviciilor bancare și a POS-urilor va fi semnat pe 4 ani, în perioada 1 septembrie 2018 – 31 august 2022. Contractul se va semna cu maxim doi furnizori.  Valoarea estimată a contractelor subsecvente anuale este cuprinsă între 35.000 lei şi 64.680 de lei. 

Potrivit documentaţiei de licitaţie, valoarea minimă estimată a tranzacţiilor estimate că se vor face în următorii ani prin POS, la casieriile de la pârtii şi la Centrul de Agrement din Poiana Braşov este de 20 de milioane de lei, iar valoarea maximă, de 33,840 milioane lei. La un comision maxim estimat de 0,7%  rezultă valoarea acordului cadru scos la licitaţie, de minim 140.000 lei şi maxim 236.880 lei. Între aceste sume va trebui să se situeze și ofertele depuse, care se pot înregistra până la 7 septembrie. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.