Site icon

„Poliție pe schiuri” în Poiana Brașov. Brașovenii pot veni cu propuneri pentru Regulamentul de conduită a schiorilor până în 7 noiembrie

Lansat în dezbatere publică la finalul lunii octombrie, Regulamentul privind conduita schiorilor pe domeniul schiabil din Poiana Brașov, propus de Serviciul Public Salvamont Brașov mai poate fi amendat până în 7 noiembrie pe adresa de mail mail: salvamont@brasovcity.ro  sau la sediul Serviciului Public Salvamont. Ulterior, în 14 noiembrie, începând cu ora 12.00, la  Sediul Centrului de Agrement, va avea loc o întâlnire publica pentru a discuta prevederile acestui regulament. După parcurgerea acestor etape, Regulamentul va fi supus aprobării Consiliului Local Brașov. 
Primele modificări introduse în regulament, respectiv sancțiunile, au fost propuse de Poliția Locală Brașov, instituție care ar urma să-i și amendeze pe cei care nu respectă „Constituția domeniului schiabil”. 

Ce amenzi a propus Poliția Locală

Între 1.500 la 2.500 lei  pentru:
Între 1.000 la 1.500 lei pentru 
Contravenientul poate achita pe loc sau în termen de cel mult 48 ore de la data încheierii procesului verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii.
Exit mobile version