Site icon

Un fost consilier județean PSD va conduce Electrica Transilvania Sud

Consilierul județean PSD, Dar Petrăreanu, și-a dat demisia din CJ Brașov, iar plenul va lua act de decizia sa în ședința programată marți, 30 ianuarie 2013.

Petrăreanu a devenit consilier județean în luna ianuarie 2017, după reatragerea mai multor social-democrați care au devenit parlamentari din decembrie 2016. La un an distanță, în ianuarie 2018, el renunțată la această poziție pentru a se ocupa de noul său job, cel de director interimar al Electrica Trnsilvania Sud. Dan Petrăreanu îl înlocuiește în fruntea principalei companii de distribuție a energiei electrice din județul Brașov, pe Ioan Toma, care și-a depus demisia în ultima zi a anului trecut.

Petrăreanu urcă în funcția de director interimar al Electrica Transilvania Sud din poziția de inginer-șef în cadrul aceleiași companii.

„Domnule președinte Adrian Veștea, vă rog să aveți în vedere că îmi exprim disponibilitatea ca și după ce această activitate a mea se va încheia, să prijin prin experiența și cunoștințele mele profesionale, viitoarele proiecte pe care Consiliul Județean Brașov le va desfășura“, a scris consilierul în demisia înregistrată la CJ cu data de 10 ianuarie.

Exit mobile version