Site icon

Consiliul Județean Brașov alocă peste 300.000 de lei pentru proiectele de asistență socială ale unor ONG-uri, fundații și asociații

Consiliul Județean va aloca în acest an 302.400 de lei pentru finanțarea unor proiecte de asistență socială depune se asociații, fundații, ONG-uri fără scop patrimonial, cu sediul în județul Brașov, acreditate ca furnizori de servicii sociale. Finanțările se vor acorda în conformitate cu Ghidul solicitantului pentru anul 2018. Acest Ghid va fi în consultare publică săptămâna viitoare, înainte de a fi aprobat în plenul CJ.

Valoarea unui proiect propus pentru finanțare se va încadra între valoarea minimă de 10.000 lei și valoarea maximă de 50.000 lei. Conform Ghidului, susținerea financiară din partea Consiliului Județean Braşov se ridică la maximum 85% din valoarea cheltuielilor eligibile din bugetul total al unui proiect depus.

Grupurile-țintă se referă la copii, tineri, adulți, vârstnici – persoane aflate în dificultate care din cauza unor motive de natură economică, socio-culturală, biologică sau psihologică nu au posibilitatea de a realiza prin mijloace și eforturi proprii, un mod normal, decent de viață.

Activități eligibile:

Exit mobile version