Site icon

Regulile de acordare a permiselor LT se schimbă. Brașovenii pot îmbunătăți noul Regulament

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind Modificarea şi completarea HCL nr.243/2005 prin care s-a aprobat Regulamentul privind eliberarea şi folosirea permiselor de Liberă Trecere pentru  circulaţia pe străzile din Municipiul Braşov. 

Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, prin intermediul Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni (program Luni-Vineri, 8.00-12.30 şi 13.30-16.00), către Primăria Braşov, Biroul Informaţii Publice şi Mass-Media sau pe e-mail infopublice@brasovcity.ro.
Propunerile pot fi transmise în perioada 14.03-03.04.2018. 

În noul regulament, printre altele, sunt stabilite zonele în care este permis accesul numai în baza permiselor LT, dar sunt completate și procedurile privind acordarea acestor documente, fiind introduse condiții mai stricte pentru constructorii implicați în proiectele imobiliare. Astfel, pentru autovehiculele şi utilajele necesare executarii unor lucrări de constructii, pentru care este obligatorie obţinerea Autorizaţiilor de construire,  permisele LT se vor elibera numai în baza Autorizaţiei de construire şi a anunţului de începere a lucrărilor.

 Zonele din municipiu pentru care circulația este admisă numai pentru posesorii de LT

 Ce sancțiuni sunt propuse 

 

 

 

    

Exit mobile version