Site icon

Trei staţiuni de pe Valea Prahovei, blocate în prima parte a zilei, de traficul intens pe DN1, între Brașov și Bucureşti

Traficul rutier este intens, miercuri, pe DN1, în Sinaia, Buşteni şi Azuga, către Bucureşti. Inspectoratul de Poliție Județean Prahova anunța la ora 10 că deja s-a format o coloană de maşini în mişcare în zona Comarnic spre Braşov. 

Potrivit IPJ Prahova, circulaţia rutieră este intensă pe DN1, și în Sinaia, Buşteni şi Azuga, către Bucureşti. Pe DN1A Cheia ninge uşor, drumarii intervenind cu material antiderapant.

Stațiunile de pe valea Prahovei dar și Poiana Brașov au fost pline ochi în ultimul weekend al anului 2018 dar și în primele zile de după Anul Nou. În aceste condiții, cel puțin la Poiana Brașov, ieri turiștii au fost sfătuiți- pentru a doua oară în ultima săptămână, să nu mai urce cu mașinile proprii, pentru că nu mai sunt locuri de parcare disponibile în stațiune. Singurele locuri care au mai putut fi folosite ieri, după ora prânzului au fost cele din parcarea multietajată din Poiana de Jos, la Cabana Junilor. 

Exit mobile version