Site icon

„Trusoul pentru nou-născuți“. De luni, părinții pot solicita tichetele valorice, de la Direcția de Asistență Socială Brașov

De azi, Direcția de Asistență Socială Brașov (DAS) primește de luni, 18 martie, dosarele pentru acordarea tichetelor în programul „Trusoul pentru nou-născuți“. Tichetele au o valoare de 1.500 de lei și vor fi acordate părinților din municipiul Brașov, care au bebeluși născuți după data de 1 ianuarie 2019.



 

Potrivit Hotărârii Consiliului Local, programul „Tusoul pentru nou-născuți“ constă în acordarea unui pachet de produse, necesare bebelușilor, în primele lui de viață. Acordarea tichetelor valorice este o excepție, având în vedere faptul că bugetul local, din care se finanțează această cheltuială, nu a fost încă aprobat, în lipsa bugetului național ce a fost promulgat abia la sfârșitul săptămânii trecute, iar o licitație pentru furnizarea produselor din pachet ar dura foarte mult. 

Programul vizează doar familiile care au cel puțin un an vechime în Brașov

Persoanele îndreptățite să beneficieze Programul „Trusoul pentru nou născuți“ trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții:

Dosarul care trebuie depus la Direcția de Asistență Socială Brașov trebuie să conțină următoarele:



 

Aceste acte sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale. Pentru informații suplimentare pot fi contactați reprezentanții DAS, la nr. de telefon 0368-469995, int. 841, la adresa de e-mail dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcției de Asistență  Brașov, din strada Panselelor, nr. 23.

Exit mobile version