Site icon

„Brașovul se sufocă“. Dezbatere pe tema calității aerului la Brașov, duminică la Sala Operei

USR Brașov, în parteneriat cu Asociația România Civică, organizează o conferință pe tema calității aerului din Brașov și în special pe problema poluării cu particule și pe cea a mirosului. Dezbaterea publică va avea loc la Sala Operei (str. Bisericii Române nr. 51), duminică, 19 mai, de la ora, 18.00. 



 

La eveniment numit „Brașovul se sufocă“ vor participa reprezentanți importanți ai unor organizații civice care au obținut numeroase succese în activitatea lor de protejare a calității aerului, reprezentanți ai societății civile, precum și demnitari publici.

Printre invitați se vor număra:

 

Allen Coliban, senator USR Braşov: „Invitaţii nostri pot să transfere catre comunitatea braşoveană experienţa acumulată în luptele lor împotriva poluării, pentru că iată că şi noi avem de dus o luptă de durată, din pacate, cu cei care ne poluează aerul şi care ne afectează şi din punct de vedere olfactiv.
Îi așteptăm la conferință pe toți brașovenii preocupați de aceste probleme, ca să discutam pe larg despre calitatea aerului din Braşov şi să învăţăm împreună ce trebuie să facem pentru a avea un aer mai curat.”

Exit mobile version