Site icon

Bărbat strivit de tractor, într-o pădure din comuna Hârseni

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a găsit sfârșitul duminică, într-o zonă forestieră din satul Sebeș din Hârseni, după ce a fost prins sub un tractorul care s-a răsturnat. 



 

Bărbatul, șofer al utilajului, era originar din Sibiu.

Departamentul Făgăraș al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat ieri să intervină în satul Sebeș, la amiază, cu un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă, pentru a-l scoate de sub tractor pe șoferul prins. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Brașov.

 

Conform subcomisarului Ionuț Marin, reprezentant IJP Brașov, apelul prin care a fost semnalată situația a veni la aproximativ 18.45. „Din primele date, în pădurea din apropierea satului Sebeș, comuna Hârseni, un muncitor s-ar fi răsturnat cu un utilaj  de pe drumul forestier în albia unui pârâu. Colegii din cadrul Poliției Făgăraș sunt la fața locului pentru a cerceta împrejurările producerii evenimentului”, a explicat sursa citată.



 

Ajunși la fața locului, reprezentanții ISU au constatat că șoferul prins sub tractorul răsturnat pe drumul forestier a decedat. În acest caz, cel mai probabil a fost vorba despre o manevrare greșită a utilajului condus de bărbatul de 37 de ani, pe un drum forestier greu practicabil, care trecea în zona albiei unui pârâu.

 

Exit mobile version