Site icon

Parapantistul francez, dat dispărut duminică, a fost găsit. El s-a prăbuşit şi a mers 20 de kilometri până a ajuns la o pensiune

Parapantistul francez, căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, a fost găsit la o pensiune din localitatea Greşu, judeţul Vrancea. El le-a povestit salvatorilor că s-a prăbuşit şi a mers pe jos, prin pădure, 20 de kilometri, până a ajuns în zona locuită.



Reprezentanţii ISU Covasna au transmis, luni dimineaţa,  că parapantistul francez dispărut a fost găsit conştient la o pensiune din localitatea Greşu, Acesta acuza dureri în zona cervicală şi a primit îngrijiri medicale, fiind transportat apoi la UPU Focşani. 

Surse din rândul salvatorilor, citate de MEDIAFAX, au declarat că parapantistul, care plecase duminică din Braşov spre Comăneşti, s-a prăbuşit în zona împădurită. El a mers aproape 20 de kilometri prin pădure, până la zona locuită şi acolo a putut lua legătura cu salvatorii.  Zeci de pompieri, poliţişti şi jandarmi au căutat, timp de mai multe ore un parapantist francez, care a dispărut, în timpul nopţii de duminică spre luni, în timp ce zbura dinspre Braşov spre zona Comandău.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Covasna a fost alertat duminică la amiază, printr-un apel la 112, că nu se mai ştie nimic despre parapantist. Ultima dată aceste fusese văzut duminică, în jurul orei 15.30, între localităţile Păpăuţi şi Chiuruş.

Exit mobile version