Site icon

Muzica revine în Vulcanul stins de la Racoș. Programul complet al Festivalului „Sunetul Pietrei”

Muzica revine pe 3 august în vulcanul roşiatic din Complexul Geologic Racoş, unde doi soliști ai Operei Brașov, respectiv Sonia Hazarian (mezzosoprană) și Mihai Irimia (tenor), acompaniați de pianista Silvia Zervu ne vor duce cu gândul la milioane de ani în urmă când au avut loc primele erupţii vulcanice în această zonă. Concertul din vulcan va începe la ora 18.00 și este unul dintre punctele aflate pe agenda Festivalului „Sunetul Pietrei”, ce se va desfășura la Racoș în perioada 3 – 4 august. 



Un al doilea concert va fi duminică, începând cu ora 19.00, în curtea Castelul Sukosd-Bethlen, susținut de artiștii Operei Maghiare din Cluj-Napoca. 

Programul festivalului a fost anunțat miercuri, de președintele Asociației Carpaterra, Cătălin Cantor, organizatorul evenimentului. Acesta a precizat că au fost pregătite activități pentru toate vârstele, având în vedere că festivalul a fost gândit ca unul pentru familii, în care părinții și cei mici să petreacă câteva ore împreună. 

Programul festivalului 

Sâmbătă  

Duminică 

Evenimentul este organizat de către Asociația Carpaterra în cadrul proiectului „Vulcanul Racoșului – resursă de dezvoltare culturală”, în parteneriat cu Asociația Alsorakosért și cu sprijinul Zeolites Production și al Primăriei Racoș. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Exit mobile version