Site icon

Mașină de Brașov, găurită de gloanțe, abandonată pe un câmp din Germania

Un autoturism înmatricuat în România, cu numere de Brașov, cu parbrizul găurit de gloanțe, este abandonat de aproape o lună pe marginea unei șosele din Germania. Autoturismul marca Ford, de Brașov, a fost abandonat pe marginea șoselei B101 ce leagă Freiberg de Großschirma de la jumătatea lunii octombrie. De atunci, starea mașinii s-a deteriorat și a fost vandalizată de localnici, astfel că a fost împrejmuită cu bandă de poliție, potrivit FreiePresse.
Un fermier care deține un teren în apropiere este nemulțumit de faptul că autoturismul îi blochează calea de acces și spune că a anunțat poliția să o ridice. 



 

„Geamurile sunt sparte și par găurite de gloanțe. Am informat poliția. Sunt surprins că poliția și angajații de la drumuri trec în mod regulat pe aici, dar nu fac nimic”, a declarat fermierul Gunther Zschommler pentru FreiePresse, conform hotnews.ro, care citează stirile ProTV. 

Încă nu este clar cum a ajuns autoturismul acolo, iar potrivit polițiștilor din Chemnitz, mașina nu a fost raportată furată nici în Germania și nici în România. Cu ajutorul autorităților din România, poliția germană a reușit să afle cine este proprietarul autoturismului, însă acesta nu a putut fi contactat. 



„Presupunem că vehiculul a fost lăsat pe marginea drumului pentru că proprietarul voia să scape de el”, a declarat comisarul-șef Doreen Gohler, care a refuzat să confirme dacă găurile au fost provocate de un atac armat. Autoturismul a fost ridicat vineri de autoritățile germane, care continuă ancheta în acest caz.

Exit mobile version