Site icon

FOTO&VIDEO. Cel mai mare patinoar în aer liber din Brașov s-a deschis la Olimpia

Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia, cel mai mare în aer liber din județul Brașov, s-a deschis de azi.  El va funcționa șapte zile din șapte, seriile urmând să dureze câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00.

Baza Sportivă Olimpia, de sub Tâmpa, pune la dispoziția patinatorilor 1600 de metri pătrați de gheață de cea mai bună calitate. Tariful aplicat pentru o sesiune de patinat este de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar cei care nu au patine proprii pot închiria pentru 15 lei/sesiune. 

300 de perechi de patine sunt disponibile spre închiriere, alte 50 de perechi urmând să intre în dotarea patinoarului în perioada următoare,după cum a declarat Radu Jica, directorul Consilprest – firmă care se ocupă de gestionarea bazei sportive. 

 

Patinoarul beneficiază și de o instalație nouă de nocturnă, pe led, cu consum scăzut de energie, care a fost amenajata în ultima perioadă printr-o investiție a Consiliului Judetean. 

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, patinoarul va rămâne deschis până în aprilie, dacă timpul va permite.

Exit mobile version