Avarie la o conductă din Tractorul. Alimentarea cu apă este oprită până la ora 13.00 la un ansamblu rezidențial din zonă

O avarie a apărut aseară la o conductă de alimentare cu apă care alimentează o zonă din cartierul Tractorul Compania Apa fiind nevoită să întrerupă alimentarea pentru grupul de blocuri de la Top City. 



Potrivit reprezentanților Companiei Apa, este vorba despre o spărtură de conductă pe strada Ioan Popasu, la intersecția cu strada Liviu Rebreanu. Pentru ca întreaga zonă să nu fie afectată, au fost realizate manevre în rețea încă de aseară, în jurul orei 22.00, astfel că apa a fost oprită oprită la pe strada Liviu Rebreanu și la ansamblul de blocuri Top City. Sistarea serviciului până în această dimineață, când echipele de intervenție au început lucrarea pentru remedierea problemei. 



La ora 9.00, reparația era în plină desfășurare. Echipele de intervenție sunt în teren și lucrează pentru remedierea situației, au anunțat reprezentanții Companiei Apa Brașov. Astfel, alimentarea cu apă este oprită în continuare pe strada Liviu Rebreanu și la ansamblul rezidențial Top City, estimându-se vă până la ora 13.00, va fi reluată furnizarea.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.