5 persoane din Brașov au fost confirmate azi cu noul coronavirus. 19 purtători de Covid-19 au fost declarați vindecați

De la ultima informare, de marți, la ora 10.00, au fost depistate 33 persoane noi infectate cu noul coronavirus. Potrivit informării făcute de Grupul strategic de comunicare, la ora 18.00 erau înregistrate 217 cazuri la nivel național, cinci dintre cele noi fiind de la Brașov. Tot azi, au mai fost confirmate 26 de cazuri la București și câte unul în Constanța și Prahova. 

În total la Brașov, numărul cazurilor confirmate oficial de autorități a ajuns la 11. 

„Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani“, au preciat autoritățile.

Grupul de comunicare strategică a anunțat, pe de altă parte, că în 19 cazuri, purtătorii de Codiv-19 sunt considerați vindecați, testele realizate în ultimele zile fiind negative. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt3373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 18965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4150 de teste. Dintre acestea, 3928 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.Testele au fost prelucrate în 8 unități sanitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași și Constanța.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.