Site icon

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, își face testul de coronavirus!

Președintele Consiliului Județean Brasov, Adrian Veștea a anunțat că își va face testul de coronavirus și în acest weekend, până vin rezultatele, va sta în autoizolare.

Veștea a participat, la începutul saptămânii, la sedința Biroului Permanent Național al PNL, o reuniune la care au fost în jur de 250 de persoane.

“Am sosit ultimul, am stat într-un colț de sală și am plecat primul din sală. Dar voi merge să fac testul de coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și voi sta în autoizolare”, a spus Adrian Veștea.

Președintele CJ a precizat că nu a avut totuși niciun fel de simptome până acum si a glumit spunând că a avut multe întâlniri în ultimele zile, inclusiv conferințe de presă.

Azi toată conducerea PNL a anunțat că se izolează la domiciliu după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anunțat că el se va izola 14 zile la Vila Lac 1 și că l-a informat și pe președintele Iohannis. De asemenea, el a anunțat că toți miniștrii vor fi testați pentru coronavirus, se vor izola în cabinete și vor evita contactul direct cu alte persoane.

Exit mobile version