Site icon

Teatrul „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov, Filarmonica Brașov și Teatrul „Arlechino” își reiau spectacolele. Evenimentele se vor desfășura la Bastionul Țesătorilor și în Piața Sfântul Ioan

După ce au fost închise în a doua jumătate a lunii martie, Teatrul Sică Alexandrescu, Opera Brașov, Filarmonica Brașov și Teatrul „Arlechino” își vor relua spectacolele, dar în aer liber. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Brașovului, Costel Mihai, care a declarat că „ne-am propus ca spectacolele să înceapă de săptămâna viitoare. Deja a solicitat  conducerilor celor patru instituții să aibă regulamente interne prin care să se stabilească cum se va desfășura activitatea artistică”.  

Evenimentele vor fi organizate cu respectarea Ordinului comun al ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății în care sunt precizate toate măsurile ce trebuie luate de organizatorii evenimentelor culturale.  

Spectacolele din perioada următoare vor fi incluse în programul minimal al celor patru instituții culturale, ceea ce înseamnă că acestea beneficiază de finanțarea alocată la începutul anului. 

Unde se vor desfășura spectacolele

Teatrul „Sică Alexandrescu” – Bastionul Țesătorilor 

Opera Brașov -Piața Sfântul Ioan

 Filarmonica Brașov – Piața Sfântul Ioan 

Teatrul „Arlechino”

 Spectacolele tuturor instituțiilor vor fi amânate dacă va ploua. 

Exit mobile version