Site icon

LOCALE 2020. Alianţa PSD-ALDE şi-a stabilit strategia pentru Codlea. Mihai Cîmpeanu: “Vrem să fim al doilea municipiu din judeţul Braşov”

Mihai Cîmpeanu (PSD) candidează, la aceste alegerile locale din septembrie pentru postul de primar al municipiului Codlea, după ce în ultimii patru ani a fost viceprimar ales, iar în ultima perioadă a deţinut şi atriibuţiile de  primar, după retragerea lui Cătălin Muntean (PNL). Viceprimarul municipiului Codlea a anunţat că va face echipă cu Ştefan Ciolan, vicepreşedinte ALDE Codlea şi membru în Consiliul Local, care este propus astfel pentru funcţia de viceprimar după alegeri.

Cei doi au  creat şi o strategie pentru comunitatea codleană, în care prezintă modalitatea în care văd dezvoltarea unitară a oraşului lor.

Strategia noastră nu este una comună, în sensul obișnuitelor „promisiuni” electorale, ci este o diagramă bine definită a investițiilor și pașilor care se pot face, în cel mai realist mod, bazându-ne pe bugetul orașului, în anii viitori.          Accentul pe investiții este unul justificat de nevoile stringente ale comunității, văduvită de prea mulți ani la acest capitol. Nu mai are nici o importanță cine nu a făcut, importanți sunt codlenii și viitorul lor. Când am decis să facem echipă, cel mai important membru al echipei a fost desemnat orașul. Împreună vom colabora la atingerea obiectivelor strategiei pe care v-o propunem. Prezentul ne ajută să susținem 100% această strategie, anul 2019 fiind primul an din ultimii 30 ani în care s-a alocat pentru investiții circa 30% din bugetul local. Așa am reușit să derulăm în prezent investiții despre care de prea multă vreme doar se vorbește, au precizat Mihai Cîmpeanu şi Ştefan Ciolan.

Strategia pregătită de Alianţa ALDE-PSD este structurată pe 9 domenii prioritare, respectiv infrastructură, investiţii şi dezvoltare economică, creşterea calităţii vieţii, sănătate, învăţământ, social, turism şi cultură, tineret şi sport, administraţie performantă şi transparentă şi fonduri europene.  

  1. INFRASTRUCTURĂ, INVESTIȚII ȘI DEZVOLTARE ECONOMICĂ:

       3. SĂNĂTATE

       4. ÎNVĂȚĂMÂNT

        5. SOCIAL

         6. TURISM ȘI CULTURĂ

       7. TINERET ȘI SPORT 

         8. ADMINISTRAȚIE PERFORMANTĂ ȘI TRANSPARENTĂ

      9. FONDURI EUROPENE

 

 

Exit mobile version