Site icon

LOCALE 2020. George Scripcaru, primele declarații după confirmarea rezultatului (VIDEO)

George Scripcaru le-a mulțumit în prima sa declarație după confirmarea alegerilor, tuturor brașovenilor care au ieșit la vot, indiferent de opțiunea electorală şi le-a transmis că îi înţelege pe cei care nu au  venit la vot, în contextul pandemiei. 

„Le mulţumesc celor care au ieşit la vot, celor car m-au votat dar şi celor care nu m-au votat. Este important că au ieşit şi şi-au exercitat acest drept”, a spus George Scripcaru.

El l-a felicitat pe Allen Coliban și i-a transmis să are toată deschiderea de a-i oferi amănunte și detalii despre proiectele în desfășurare sau  în pregătire. Scripcaru l-a felicitat și pe Adrian Veștea pentru rezultatul obținut la nivelul județului. 

VIDEO cu declarația primarului, AICI: https://www.facebook.com/watch/?v=1484918735012890&extid=vDdFijLYHbGDEcMc

„Am luat în calcul orice variantă, pentru că vremurile pe care le parcurgem au reținut pe unii să vină la vot. Au venit foarte puțini la vot, iar dintre aceștia mulți nu m-au votat pe mine. Poate din cei care au stat acasă și m-ar fi votat, s-au gândit că oricum câștig. Dar nu voi contesta pe nimeni pe motiv că are prea puține voturi din numărul de alegători, așa cum s-a întâmplat cu alții alte dăți”, a declarat George Scripcaru.

Fostul primar a spus că nu are nicio problemă să activeze în Consiliul Local pentru că „nimeni nu s-a născut într-o funcţie”.

Exit mobile version