Site icon

Auditul din Primăria Brașov nu va fi gata anul acesta. Consultantul cere mai mult decât oferă municipalitatea

Auditul anunțat de primarul Brașovului, Allen Coliban, este acum în etapa procedurii de achiziție, astfel că nu va fi gata în acest an, așa cum a anunțat edilul în 3 decembrie. 

Deocamdată, pentru acest contract de servicii, cu o valoare estimată de 124.000 lei (fără TVA) s-a arătat interesată firma bucureșteană SC PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL, însă consultantul solicită o sumă mai mare: 134.000 lei, fără TVA. 

Conform anunțului postat pe platforma electronică de achiziții publice, „obiectivul principal al acestei analize este de a găsi soluţii de eficientizare a structurii de cheltuieli, a proceselor şi a structurii organizaționale, în aşa fel încât Primăria şi organismele din subordinea acesteia să-şi îndeplinească în mod eficient sarcinile de serviciu în interesul comunității și al cetăţenilor”. 

În ce constă analiza diagnostic:

Când va fi gata auditul

Această analiză diagnostic va dura 52 de zile. Astfel, pentru planificarea activității și solicitare de documente – emitere raport de progres va dura 10 zile lucrătoare de la semnare contract servicii. Pentru analiza informațiilor si emiterea raportului draft va fi nevoie de 31 zile lucrătoare de la emiterea raportului de progres. De la emiterea raportului draft va mai fi nevoie de încă 10 zile pentru emitere raportului final. 

Exit mobile version