Site icon

Apelul primarului din Codlea către parlamentarii de Brașov: „Votați amendamentul la Legea bugetului pentru ocolitoare”. Decizia comisiilor din Parlament: respins!

Primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu (PSD), a lansat miercuri un apel către parlamentari, cărora le-a solicitat să voteze un amendament la Legea bugetului de stat pe anul 2021,  depus de social-democratul brașovean Marius Dunca, prin care acesta a solicitat finanțarea proiectului ocolitoarei municipiului Codlea cu suma de 68 milioane lei. Banii au fost solicitați inclusiv pentru execuția lucrărilor. 

„Fac un apel public către parlamentarii brașoveni: Gabriel Andronache (PNL), Ionuț-Sorin Banciu (PNL), Tudor-Vlad Benga (USR PLUS), Dumitru Flucuș (PNL), Victor Ilie (USR PLUS), Marius-Andrei Miftode (USR PLUS), Ana-Loredana Predescu (PPU SL), Marian-Iulian Rasaliu (PSD), Francisc Tobă (AUR), Ambrozie-Irineu Darău (USR PLUS), Marius-Gheorghe Toanchină (PSD) și Mihail Veștea (PSD) să voteze favorabil acest amendament extrem de important pentru Codlea. Așa cum eu, ca primar, am responsabilitatea voturilor codlenilor care m-au susținut, tot așa îmi doresc și implicarea parlamentarilor brașoveni în susținerea acestui amendament, din respect față de codlenii care le-au acordat votul lor”, a declarat primarul. 

Amendamentele depuse de parlamentari la Legea bugetului de stat au fost analizate de mai multe comisii de specialitate din Parlamentul României, cele mai multe dintre ele fiind respinse. De altfel, în ședința comisiilor reunite de transporturi are celor două camere ale Legislativului a fost respins și amendamentul prin care a fost solicitată finanțarea de la bugetul de stat a proiectului ocolitoarei municipiului Codlea. 

Exit mobile version