Site icon

32 de „puncte negre” în Brașov, unde se aruncă aiurea gunoaiele. Poliția Locală a primit sarcină să le „monitorizeze mai atent”

Primăria Brașov a anunțat o listă ce cuprinde 32 de zone din oraș în care cetățenii au reclamat că se depun ilegal anumite tipuri de deșeuri, după ce problema a fost discutată într-o ședință la care a participat conducerea Primăriei Brașov și reprezentanții celor doi operatori de salubritate din oraș. 

În timpul discuțiilor, reprezentanții Primăriei le-au solicitat celor doi operatori să crească frecvența de ridicare a deșeurilor, astfel încât să nu mai apară situații în care containerele sunt pline. De asemenea, operatorii trebuie să anunțe, la Poliția Locală, fiecare situație în care constată că există depozitări ilegale de deșeuri (de ex. materiale de construcții, mobilier, aparate electrocasnice etc.), pentru ca aceste zone să fie monitorizate mai atent. Totodată, Poliției Locale i s-a cerut să crească frecvența verificărilor pe care le face și să sancționeze vinovații, fie că este vorba de cetățeni care depozitează ilegal deșeuri, fie că este vorba de operatorul de salubritate care nu își îndeplinește obligațiile, conform contractului pe care îl are cu asociațiile de proprietari sau cu persoanele fizice și juridice.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei au anunțat că a fost decalată „Luna curățeniei”, noua perioadă de desfășurare a campaniei fiind 29 martie – 1 mai. 

Lista celor 32 de „puncte negre” 

Noua:

Astra:

Scriitorilor și Florilor:

Centru și Brașovul Vechi

Șchei:

Valea Cetății:

 

Gării:

Bartolomeu si Stupini:

Craiter Timis-Triaj:

Tractorul:

Exit mobile version