Site icon

Ambulatoriul Spitalului Clinic Psihiatrie şi Neurologie Brașov va primi aparatură de ultimă generație pentru recuperare și investigații

Consiliul Județean Brașov a anunțat că a semnat contracte de furnizare pentru 52 echipamente medicale de specialitate și 22 seturi de mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov. Valoarea totală echipamentelor, achiziționate printr-un proiect european, se ridică la 5.712.334 lei și vor fi folosite pentru proceduri de recuperare și investigații medicale. Reprezentanții administrației județene au menționat că aceste echipamente vor fi livrate în termen de 90 de zile de la lansarea comenzii, dar și că în perioada următoare va fi achiziționat și un computer tomograf.  

Ce echipamente vor fi livrate spitalului brașovean: 

Achizițiile fac parte din proiectul „Îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări”. Investiția, cu o valoare totală de 10.572.694,23 lei (inclusiv TVA) este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, finanțarea nerambursabilă fiind de 10.361.240,34 lei. 

 

Exit mobile version