Călătorii care au avut abonamente valabile în perioada 9 – 12 septembrie primesc gratuitate încă 4 zile pe liniile RATBV

Primăria Municipiului Brașov și RATBV S.A. vor acorda un abonament gratuit de transport cu valabilitate de patru zile tuturor clienților societății care dețin un abonament pentru liniile din municipiul Brașov a cărui perioadă de valabilitate cuprinde și cel puțin o zi din intervalul 09 – 12 septembrie 2021. Reamintim că în perioada respectvă, RATBV a acordat o gratuitate pe toate liniile din municipiul Brașov, cu ocazia Formului Orașelor Verzi.

Titlul gratuit se va încărca pe card la momentul achiziționării unui nou abonament de transport RATBV S.A., iar prin acest mecanism se va acorda gratuitate și clienților fideli ai serviciului de transport public de călători din Municipiul Brașov, transmite compania. Abonamentul gratuit de patru zile se va acorda tuturor categoriilor de călători ce au avut abonament cel puțin o zi dintre cele patru menționate, respectiv deținătorilor de abonamente lunare nominale sau nenominale, abonamente anuale, abonamente cu reducere pentru studenți sau donatori de sânge.

Pentru acordarea acestui abonament gratuit pentru patru zile, clienții nu trebuie să solicite expres acest lucru, nu trebuie să facă vreo cerere și nici nu este necesar să se scaneze vreun document. Verificarea existenței dreptului de acordare și acordarea efectivă va fi realizată de angajații Serviciului Ticketing al RATBV S.A. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.