Site icon

Poliţista care s-a sinucis într-un bloc din Braşov aflase că soţul ei avea un copil cu altă femeie

Foto arhiva/ cu rol de ilustrare

Poliţista din Braşov care şi-a pus capăt zilelor cu pistolul din dotare ar fi aflat, cu puţin timp înainte, că soţul său avea un copil dintr-o relaţie extraconjugală, potrivit Antena3. Femeia, care în ziua în care a apelat la gestul extrem împlinea 29 de ani, a avut un schimb de mesaje cu soţul său înainte de a-şi pune capăt zilelor, confruntându-l cu privire la cele aflate. 

Reamintim că în noapte de 30 spre 31 decembrie a anului trecut, Poliţiştii au intervenit după un apel la 112, într-un bloc din Braşov, unde au găsit-o pe femeia angajată în Poliţie, împuşcată în cap. Ancheta medico-legală a scos la iveală că este vorba despre o sinucidere, în apartament fiind găsit și un  bilet de adio. 

Potrivit medicilor legiști, polițista și-ar fi tras un glonț în tâmpla dreaptă. Glonțul a ieșit prin tâmpla stângă, după care s-a înfipt în perete.  În acest moment, este așteptat și rezultatul probelor de sânge care ar trebui să stabilească alcoolemia, dat fiind faptul ca pe masa era o sticla de vin goala și una începută. 

Tânăra de 29 de ani era căsătorită tot cu un angajat al Poliției, din SICE (Detalii AICI). Vecinii spun despre ei că păreau o familie fericită și păreau că nu duc lipsă de nimic.  

Exit mobile version