Site icon

O mămică din Brașov își strigă disperarea printr-o petiție online: „S-a masturbat în faţa fetiţei mele şi poate scăpa nevinovat“

O mămică din Brașov își strigă disperarea în mediul online, după ce pe finalul anului trecut, fata ei în vârstă de doar 12 ani a fost agresată sexual de un bărbat, ziua în amiaza mare, în autobuzul cu care se întorcea de la școală.

Femeia a depus plângere la Poliție, fetița ei a fost dusă la audieri şi a fost chemată inclusiv la Serviciul de Medicină Legală unde şi ea şi mama au trecut printr-o adevărată traumă psihologică. Pentru că acest caz se tărăgănează, femeia a lansat în mediul online o petiție, dorindu-și să se facă dreptate, iar respectivul bărbat să plătească pentru fapta lui, pentru ca alte fetiție să nu treacă prin ce a trecut fata ei.

„Fără pedofili în autobuze ! Dumnealui s-a masturbat în fața fetitei mele în autobuz la ora 11.40 a.m. și se vrea salvat cumva… ce ziceti dragi brașoveni? Fetiţa a intrat în depresie și sănătatea ei este șubredă. Credeți că merita iertarea pentru că e prima data când a fost descoperit… nu când a făcut??? Că sunt „nuanțe” ale codului penal și îl vor ajuta… ca de exemplu faptul că el nu cunoștea vârsta victimei??? Este ireal totul… iar dumnealui mi-a mutilat fetiţa si poate va scăpa… Credeţi că nu va mai repeta momentul lui de plăcere si extaz??“, a spus Maria Cibian.

 

Textul integral al petiţiei este următorul: 

 


Dragi brasoveni ! 

Numele meu este Cibian Maria si sunt mama unei fetite de 12 ani. Anul trecut  in septembrie, in timp ce se afla in autobuzul 41 mergand spre scoala, un individ s-a masturbat in fata ei, profitand de faptul ca era in spatele autobuzului. Fapta a fost dovedita si avem filmarea din autobuz.

Au trecut peste 5 luni iar acest individ se plimba linistit pe strazi… La audieri declara ca el a crezut ca fetita are 18 sni… Totul sta pe loc.

Initiez aceasta petitie si doresc sa strang cat mai multe semnaturi pentru a arata ca locul acestui individ este in puscarie si nu printre copiii nostri. 

Cibian Maria

Petiţia poate fi semnată AICI. 

Exit mobile version