Avion de acrobație, prăbușit în județul Prahova. Pilotul și-a pierdut viața

FOto: ISU Prahova

Un avion de acrobaţie în care se afla doar pilotul s-a prăbuşit, sâmbătă, în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pilotul avionului de acrobaţie care s-a prăbuşit sâmbătă în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu, este decedat.  La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Public Salvamont Argeş, care au recuperat cadavrul, este vorba de un bărbat de 71 de ani, care a căzut aproximativ 40 de metri.

Pilotul a fost recuperat cu ajutorul unui echipaj de la Târgu Mureş, a anunţat Serviciul Public Salvamont Argeş. Pentru a-l ridica a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD cu troliu. 

„Acţionăm cu 9 salvatori montani de la Baza de salvare montană Cota 2000. A fost alertat şi elicopterul SMURD cu troliu de la Târgu Mureş. În creastă este vânt puternic şi dacă elicopterul nu va putea executa misiunea, extragerea şi transportul victimei la baza muntelui se va face de echipele de salvatori montani, pedestru”, a transmis anterior Salvamont Argeş. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.