Site icon

Patrulă de rutină a jandarmilor brașoveni transformată în misiune salvatoare. „Civilii” au trecut nepăsători pe lângă tânăra aflată în situație critică

Jandarmii brașoveni au avut parte de o misiune delicată în 6 iulie, când, pe o bancă din Brașov au întâlnit o tânără de 22 de ani care avea în mână un bilet de adio. 
 
„Am nevoie de ajutor! (…) Lăsând gluma la o parte, vă implor ajutați-mă!”, spun jandarmii brașoveni că scria pe pagina de socializare a instituției. 
 
Pentru această tânără, o misiune obișnuită de patrulare a jandarmilor s-a transformat într-o misiune salvatoare.
„O tânără singură, abătută pe o bancă într-o stație de autobuz, cu o băutură și multe țigări arse lângă ea, nu e tocmai o imagine obișnuită, motiv pentru care le-a atras atenția colegilor noștri. Au oprit mașina imediat și s-au apropiat de ea. Deși nu era foarte coerentă și era vizibil abătută, le-a cerut ajutorul jandarmilor cu disperare. Au văzut în mână ei și un bilet, al cărui conținut i-a convins pe jandarmi că tânăra se afla într-o situație disperată și au cerut ajutorul unui echipaj medical. Au stat alături de ea, iar în tot acest timp au încercat să o liniștească și s-o încurajeze”, au relatat jandarmii. 
 
Pe de altă parte jandarmii au precizat că pe lângă fata aflată în stare critică „mulți cetățeni au trecut nepăsători”.   
 
Exit mobile version