Site icon

Schimbări în transportul metropolitan: traseu mai lung pentru linia 110 (Brașov – Cristian), orar nou pentru linia 540 (Brașov – Vama Buzăului)

Linia metropolitană 110 (Brașov – Cristian) are un traseu mai lung, solicitarea venind din partea locuitorilor comunei care care nu se aflau pe traseu și erau nevoiți să parcurgă o distanță destul de mare pentru a ajunge stația de autobuz. Astfel, potrivit unui anunț al Primăriei Cristian,  traseul liniei 110 a fost extins până la sensul giratoriu.

„Ca urmare, a fost construită stația Nicolae Titulescu, cu alveolă, pe partea dreaptă a drumului Vulcanului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Cristian. 

Cursă de seară între Brașov și Vama Buzăului 

Pe de altă parte, Asociația de Transport Metropolitan Brașov a anunțat că la solicitarea Primăriei Comunei Vama Buzăului, a fost modificat programul de transport al Liniei 540 (Brașov-Vama Buzăului), începând de marți, 2 august 2022.  Astfel, cursa cu plecare din Triaj la ora 13.45 a fost mutată la ora 20.00. Ora de întoarcere din Vama Buzăului va fi 21.20. Programul este valabil în toate zilele săptămânii. 

 

Exit mobile version