Site icon

Târgul de Carte și Experiențe Culturale Libfest, de joi, la Brașov. Cristian Tudor Popescu, prezent cu ocazia apriției unui nou volum al cărți sale

În perioada 18-21 august, începând cu ora 10.00, pasionații de cărți vor putea participa la Târgul de Carte și Experiențe Culturale, organizat de Libris, unde vor avea parte de un maraton cultural, cu dialoguri față în față, lansări de carte, concerte, spectacole de dans, ateliere, conferințe și mii de cărți de răsfoit. Evenimentele culturale vor avela loc simultan, în Piața Sfatului și Piața George Enescu din Brașov.

Printre autorii care intră în dialog cu cititorii în cadrul acestei ediții, se numără Teodor Baconschi, Cristian Tudor Popescu sau Petronela Rotar. Cristian Tudor Popescu urmând a își prezenta în cadrul acestui eveniment apariția volumului „Dumnezeu nu e mort. Interceptări. Note informative”, apărut la editura Polirom.

Nu va lipsi nici acompaniamentul muzical, acesta fiind asigurat de Argatu’, Ada Milea și Mircea Baniciu dar și de orchestra Filarmonicii Brașov alături de formația Byron, ce vor concerta pe 21 august, începând cu ora 21.00.

Cititorii sunt invitați să viziteze standurile celor mai cunoscute edituri din România, care pun la dispoziția vizitatorilor peste 10.000 de titluri, cu reduceri de până la 90%. Astfel după trei ediții de LibFest online, târgul de carte ajunge în format fizic, la Brașov.

Este un târg de carte și experiențe culturale pentru că îmbină atât prezența editurilor și a lansărilor de carte și a scriitorilor, dar și concertele. În fiecare seară, începând cu ora 18.00 vor fi concerte pe scena mare din Piața Sfatului. De asemenea, atelierele organizate în Piața George Enescu, atât pentru copii, dar și pentru adolescenți și adulți, sunt un alt punct de atracție pentru toți cei care aleg să-și petreacă o zi sau câteva ore în Brașov și, de ce nu, 4 zile, un weekend prelungit poate fi, de asemenea, o alegere inspirată”, a precizat directorul Libfest, Augusta Oniță-Bagoly.

De asemenea și cei mai mici iubitori de artă și cultură vor avea pregătite o serie de ateliere de pictură, sesiuni de citit, teatru, dansuri ori ateliere de storytelling, și tot pentru aceștia, Salvați Copiii, HOSPICE și Crucea Roșie vor veni la LibFest cu activități educative.

Programul complet al LibFest, precum lansările de carte, conferințele, atelierele și dialogurile, dar și evenimentele dedicate iubitorilor de artă, alături de întreaga ofertă de carte, sunt disponibile pe site-ul www.libriscultural.ro.

Exit mobile version