Site icon

TRANSSUBSTANTIA, la Brașov. Există vreo legătură între stomatologie și arta fotografică? Un medic stomatolog a dus fotografia la rang de excelență

Există vreo legătură între stomatologie și arta fotografică? Dacă nu a existat până acum un liant între cele două domenii care aparent nu au nicio tangență, ar fi trebuit să se inventeze și să se numească Ștefan Neagu, un  medic stomatolog care a adus fotografia la rang de excelență. Excelența în artă.

Urban vision, Nudes, Ballerina, Nostalgia sau The white shirt sunt doar câteva dintre proiectele fotografului român cu recunoaștere internațională.

Ștefan Neagu este unul dintre tinerii artiști români, răsfățați ai concursurilor naționale și internaționale, câștigând în 2018 argintul la Prix de la Photographie Paris (PX3) la categoria Nud Artistic.

De ce a ales fotografia? Artistul apreciază fotografia drept cea mai simplă formă de exprimare, de comunicare. Prin fotografie, Ștefan Neagu dă privitorului libertatea de a-și crea propria poveste, o viziune subiectivă a fiecărui spectator.

Fotografia artistului va ajunge și în inima țării

Galeria de Arta Transilvania organizează la Brașov lansarea albumului TRANSSUBSTANTIA, semnat Ștefan Neagu – eleganța în nudul feminin. Evenimentul prezentat de Sorina Barbu este programat să se desfășoare joi, 22 Septembrie, ora 18.00 în Sala IAR 80 – Coresi Business Campus, cladirea H1, str. Turnului nr. 5. În cadrul evenimentului, pe lângă albumele de artă, vor fi prezentate și lucrări premiate ale artistului.

 

Exit mobile version