Site icon

FOTO. Conducerea Comprest, despre prima deszăpezire din sezon: Prima întâlnire din acest an cu codul galben de viscol și ninsori abundente a găsit echipajele de deszăpezire blocate în trafic

Debutul sezonului de iarnă s-a lăsat așteptat în acest an, iar reacțiile când aceasta a venit, au fost împărțite: unii s-au bucurat de peisajele înzăpezite și au pus mâna pe lopată, alții însă au fost nemulțumiți de traficul aglomerat din localitate.

Operator de deszăpezire în municipiul Brașov, COMPREST SA, prin directorul general Alexandru Tănase, precizează că operațiunile de prevenție, combatere a poleiului și intervențiile pentru deszăpezirea căilor de rulare se efectuează în funcție de condițiile meteorologice, situației din teren și instrucțiunile beneficiarului. 

De menționat că la debutul acestui weekend, deși s-au înregistrat căderi masive de precipitații și viscol, ce au făcut ca în alte zone să fie blocate drumuri naționale și localități întregi,  operatorul COMPREST a reușit ca până la ora 20.00 să redea carosabilul traficului obișnuit.  

Pentru orice solicitări punctuale de intervenție sau sesizări, poate fi apelat dispeceratul operatorului la numărul de telefon 0268/416495.

Exit mobile version