Site icon

Şofer din Braşov, depistat conducând sub influenţa alcoolului, la primele ore ale dimineţii

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit un dosar penal după ce un conducător auto a fost identificat în trafic cu o alcoolemie peste limita legală.

Şoferul a fost depistat în trafic duminică dimineaşa, în jurul orei 08.00, când, polițiștii l-au oprit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pentru consumul de alcool, în municipiul Brașov. Agenţii au observat că cel de la volan prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului şi l-au testat imediat.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto pentru clarificarea indiciilor avute, aceștia au stabilit că bărbatul, de 62 de ani, din municipiul Brașov, avea o alcoolemie de 0, 68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Față de valoarea rezultatului stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a anunţat IPJ, printr-un comunicat de presă.

Exit mobile version