Site icon

Balon cu teren de fotbal, la Şcoala gimnazială nr. 2 din Braşov. Investiţia trebuie să fie gata până la deschiderea anului şcolar

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 din Brașov vor avea, din această tomnă un teren acoperit de fotbal şi alte sporturi. Balonul va avea o dimensiune de 42 m X 24 m.

Primăria Brașov a lansat procedurile pentru a angaja o firmă care să furnizeze și să monteze acest balon până în data de 1 septembrie, după ce decizia a fost aprobată în Consiliul Local, în luna februarie a acestui an. Valoarea estimată a contractului este de maxim 923.298 lei, cu tot cu TVA.  

În aceeași ședință, aleșii au decis și adaptarea temporară a sălii din curtea Școlii Gimnaziale nr. 2, astfel încât în aceasta să se poată desfășura și ore de sport, nu numai antrenamente și competiții de gimnastică.

La şcoala gimnazială nr. 2 există şi o sală veche de gimnasctică, construită în 1974. Aceasta va fi demolată. Autorităţile au decis ca ea să fie înlocuită cu o nouă sală de sport pentru care Municipalitatea ar vrea să obţină fonduri prin Compania Naţională de Investiţii.

Exit mobile version