Site icon

Caz incredibil la o grădiniță privată din Brașov. Un băiețel de doi ani, mușcat în timp ce dormea

Un copil de 2 ani a fost mușcat în timp ce dormea, la o grădiniță privată din municipiul Brașov. Incidentul s-a produs în 3 august, iar părinții spun că incidentul s-a produs într-o perioadă în care copii nu erau supravegheați.

Tatăl copilului a declarat că în 3 august, când când a mers să își ia copilul de la grădiniță, a observat „un spirit de agitație și neliniște din partea colectivului, toți își cereau scuze ca mai durează un pic pană îl aduc pe micuț. Când l-au adus, am rămas șocat de starea în care l-am găsit, avea multiple echimoze și escoriații la nivelul feței. Întrebând ce s-a întâmplat, s-a zis că a fost mușcat de un alt copil, moment care s-ar fi întâmplat într-o fracțiune de secundă”.

Părintele spune că micuțul avea puțin 5 mușcături pe pomeților, frunte, ceafa și urechi: „Nici “Supersonic “ nu ar fi reușit se le facă pe toate atât de repede”.

În urma vizualizării imaginilor video de pe camerele de supravegheat, tatăl copilului spune că a constat că micuții au fost lăsați nesupravegheat timp de 17 minute în timp ce dormeau.

„În acest timp al meu micuț, a fost mușcat timp de două minute continuu de un copil de 2 ani. Mușcat în timp ce el dormea și nu înțelegea ce se întâmpla cu el, cine și de ce ii provoacă durere, fără a avea puterea de a se apăra. Când am luat copilul trecuse 1.5 ore de la incident și eu nu fusesem anunțat”, a continuat tatăl copilului.

Conducerea grădiniței spune a declarat pentru ProTv că a demarat o anchetă internă pentru a verifica de ce copiii nu erau supravegheați în momentul incidentului care a durat aproximativ 2 minute și 40 de secunde.

După acest incident, părinții au sesizat Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, Direcția pentru Protecția Copilului, care cercetează acum cazul. De asemenea, a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru loviri sau alte violențe și neglijență în serviciu.

Exit mobile version