Site icon

Coresi devine Universul Copilăriei!

Universul copilăriei înseamnă dans, joacă, să explorezi, să descoperi și să înveți lucruri noi. De ziua celor mici Coresi redevine Universul Copilăriei!  Momente de creativitate, distracție și, desigur, multe multe premii te așteaptă de 1 Iunie la locul tău preferat de distracție. Va fi o zi plină de emoții și bucurii, cu demonstrații de dans, expoziții, tiroliană, concursuri, ateliere creative și jocuri interactive pentru copii, părinți și bunici. 

De la ora 16:00 Andra Gogan va cuceri inimile tuturor cu vocea ei unică și un spectacol incendiar, iar de la ora 17:30 Mario Fresh va aduce ritmul și energia contagioasă pentru a completa atmosfera de sărbătoare! Pregătește-te să dansezi, să cânți și să te distrezi alături de prieteni și hai să ne bucurăm de Ziua Copilului și de începutul verii împreună, la scena din parcarea Coresi Shopping Resort!

Ce te așteaptă de 1 iunie la Coresi?

EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO – Expoziție interactivă  în perioada 01-08 iunie, în zona Piața cu Copaci. Asociația Brickenburg și Coresi Shopping Resort te invită să vizitezi EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO®! Ce admirăm în cadrul expoziției:  diorame legate de zone istorice imaginare, cu castele, cetăți medievale, camping, fermă, clădiri rurale, o dioramă reprezentând un parc de distracții cu aquapark, roata de vedere, mecanisme specifice. Expoziția include și o diorama care, pe de o parte va conține replici la diverse scări ale unor clădiri celebre și Turnul Effel, care are înălțimea de 1,5 m, iar pe de altă parte replici ale vehiculelor spațiale NASA.

La Coresi Shopping Resort am scris, alături de tine, cele mai frumoase povești ale bucuriei de a fi împreună!  

Hai în Universul Copilăriei, pe 1 iunie, la Coresi Shopping Resort! Participarea la toate activitățile este gratuită!   

Descoperă pe www.coresibrasov.ro programul detaliat al evenimentelor.  Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul! 

Exit mobile version