Site icon

Mici „scăpări” în promovarea noului terminal RATBV. Echipa de comunicare a primarului Brașovului nu a mai avut timp să actualizeze imaginile

Promis încă de la începutul anului, noul terminal RATBV de la Gara Brașov a fost deschis în 11 mai. În prealabil, a fost transmis un comunicat de presă, iar primarul Brașovului, Allen Coliban, a dat o scurtă declarație, în care a vorbit despre această investiție și despre dezvoltarea urbanistică a zonei. Însă, echipa de comunicare, una numeroasă de altfel, din care, mai mult sau mai puțin oficial, fac parte inclusiv persoane aflate pe ștatele de plată ale Primăriei Brașov, nu a fost suficient de atentă la detalii.

Mai exact, imaginile cu terminalul, care rulau „pe fundal”, în timp ce primarul Brașovului vorbea despre investiție, sunt vechi, fiind realizate în prima parte a anului, când reprezentanții municipalității au verificat stadiul lucrărilor.

(Imagine veche, folosită în materialul despre deschiderea noului terminal)

De atunci, terminalul a mai trecut printr-o serie de lucrări, după de specialiștii Primăriei Brașov și-au dat seama că firma care a realizat lucrările nu a amenajat peroanele astfel încât acestea să poată fi utilizate și de persoanele cu dizabilități. De asemenea, de atunci, pe peroane au apărut și băncuțele pentru călători.

Exit mobile version