Site icon

Spectacol anulat la Teatrul Sică Alexandrescu. Sala a fost eliberată pentru deschiderea Festivalului Zilelor Culturale Maghiare din Brașov

Actorii și angajații Teatrului Sică Alexandrescu (TSA) din Brașov au aflat zilele trecute că programul programul stabilit inițial pentru data de 15 septembrie a fost modificat.

Astfel, dacă inițial, pentru data amintită, în sala mare, de la ora 19.00, era programată piesa „Omul Zilei”, lucrurile s-au schimbat.

Mai exact, potrivit unor surse din cadrul TSA, fără niciun anunț prealabil, la avizier a fost publicata un nou tabel de activități, în care se menționează că duminică, sala urmează a fi închiriată de UDMR.

Unii salariați ai teatrului reclamă acum faptul că directorul TSA, Dan Cogălniceanu, a „politizat” activitatea instituției prin această decizie.Mai exact, duminică, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu, la ora 18.00, va avea loc deschiderea oficială Festivalului Zilelor Culturale Maghiare din Brașov ”Țara Bârsei” ediția a XIV-a, când vor urca pe scenă mai multe ansambluri folclorice maghiare.

Exit mobile version