Site icon

Bazinul Olimpic Brașov, redeschis din 23 octombrie. Mai bine de două luni a fost în reparații. Programul de funcționare va fi cel valabil înainte de închidere

După mai bine de două luni în care a fost închis pentru lucrări de modernizare, Bazinul Olimpic este deschis, din nou, sportivilor și publicului larg.

 „Mai sunt de pus la punct câteva detalii, dar acestea nu afectează siguranța celor care vor intra în bazin și nici condițiile în care se poate practica natația. De mâine intrăm în normalitate, iar practicanții de natație, de toate vârstele și nivelurile, au la dispoziție cele mai bune condiții pentru practicarea acestui sport”, a precizat primarul George Scripcaru.

Programul de funcționare este cel valabil este cel valabil înainte de închidere, iar rezervarea se face cu 24 de ore înainte.

Bazinul Olimpic de înot a fost închis în perioada 1 august – 22 octombrie pentru reparații capitale. În mod normal, baza sportivă aflată în administrarea DAIS Brașov se închide o dată pe an, pentru efectuarea reparațiilor și reviziilor necesare conform cărții tehnice și pentru schimbarea apei din bazine, în conformitate cu prevederile legale.

Lucrările majore au vizat schimbarea în totalitate a suprafețelor celor două bazine, dar și lucrări la reparații la zona de gradene, pompe, vestiare, dușuri și grupuri sanitare. De asemenea sistemul de control acces a fost modernizat. O parte din aceste lucrări au fost executate în regie proprie de către angajații DAIS.

În perioada menționată au fost efectuate următoarele lucrări:
– înlocuire liner (suprafață) bazinul mare + bazinul mic: 627.000 lei, SC Pool Master Group;
– înlocuire pompe filtrare apă: 46.000 lei, SC Adiconst Instal;
– reparații vestiare, dușuri și grupuri sanitare: 54.000 lei – regie proprie;
– înlocuire suprafață antiderapantă acces bazin și tribune: 41.000 lei, SC April 91;
– înlocuire uși termopan vestiare, dușuri și căi acces: 20.000 lei, SC Fonoterm;
– înlocuire sistem acces (unitate PC, soft gestiune date, încuietori dulapuri, brățări individuale): 10.000 lei, SC Mecatronic Net.

Exit mobile version