Site icon

Bazinul Olimpic Brașov, tot închis. Nu au venit niște brățări din China

Anunțată la începutul lunii august pentru 1 octombrie, redeschiderea Bazinului Olimpic Brașov a fost amânată de Direcția de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Reprezentanții direcției au spus că termenul anunțat inițial nu a putut fi respectat din cauza întârzierilor în livrarea unor componente.

Astfel, aceștia au spus că nu au venit încă din China brățările de acces pentru public. De asemenea, nu a fost livrat, încă, nici terminalul cu softul pentru gestionarea biletelor și abonamentelor.

Probleme au fost și cu piesele de schimb pentru sistemele de climatizare și ventilare din vestiare, care, la fel, au fost livrate cu întârziere, motiv pentru care nu au fost finalizate reparațiile la aceste echipamente.

Ba mai mult, reprezentanții direcției spun că nu au primit toate sistemele de închidere a ușilor pentru dulapurile de la vestiare.

Reamintim că la începutul lunii august, bazinul a fost închis pentru reparații. Pe lângă lucrările întârziate din cauza livrării unor componente, proiectul a mai inclus înlocuirea linerului.

Exit mobile version