Site icon

PSD Brașov încearcă să câștige teren în Țara Făgărașului la alegerile parlamentare. Pe lista pentru Camera Deputaților se regăsește un consilier local al Partidului Viitorul Țara Făgărașului

PSD Brașov a validat listele pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Astfel, pentru Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene Brașov a PSD, senatorul Marius Dunca, iar prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților este ocupată de subprefectul județului Brașov Ariana Bucur.

Pe lista pentru Camera Deputaților, pe poziția a doua, apare și un candidat din afara județului Brașov, Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), unul dintre organizatorii protestului transportatorilor din luna ianuarie a acestui an. De asemenea, Hagiu a mai fost implicat în politică în perioada 2015 – 2016, când a ocupat o funcție de conducere în Partidul România Unită.

Locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaților este ocupată de Lucian Mija, administratorul public al municipiului Făgăraș. De asemenea, la alegerile locale din 9 iunie, Mija a obținut și un mandat în Consiliul Local Făgăraș, pe listele Partidului Viitorul Țării Făgărașului.

A patra poziție pe lista PSD Brașov pentru Camera Deputaților este ocupată de Marian Rasaliu, care, la fel, este apropiat de Țara Făgărașului. Practic, prin cei doi candidați, PSD va încerca să câștige teren în Țara Făgărașului.

În ceea ce privește lista pentru Senatul României, Marius Dunca este urmat pe lista de candidați de Lucian Patrașcu, președintele organizației municipale Brașov a PSD. Patrașcu este a fost ales consilier local la alegerile din 9 iunie și este în cărți pentru un post de viceprimar al municipiului Brașov. Al treilea candidat pentru Senatul României este Răzvan Popa, fost viceprimar al Brașovului și europarlamentar PSD în perioada 2017 – 2019 (mandat pe care l-a obținut în calitate de supleant).

Exit mobile version