Site icon

S-a întâmplat în Primăria Brașov. Secretarul general al municipiului și câțiva înlocuitori s-au îmbolnăvit exact înainte de ședința de plen a Consiliului Local

Ședința de plen a Consiliului Local din 30 septembrie a început cu emoții, pentru că o persoană care să îndeplinească atribuțiile secretarului general al municipiului era greu de găsit, după ce mai mulți funcționari au intrat în concediu medical în ultima perioadă.

Astfel, cu puțin timp înainte de ședința de plen, viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu (PNL) a anunțat că încă de săptămâna trecută, când erau programate și ședințele comisiilor de specialitate din Consiliul Local Brașov, secretarul general al Municipiului Brașov, Adriana Trandafir, și-a luat concediu medical.

„Înlocuitoarea ei de drept era Anda Zamora, directorul Departamentului Juridic. Săptămâna trecută, joi sau vineri, s-a îmbolnăvit Anda Zamora, iar acum e în concediu medical. Înlocuitoarea Andei Zamora e Paula Pitiș, de la Legea 10 (care se ocupă de dosarele de retrocedare – n.red). Astăzi (luni, înaintea ședinței de plen – n.r.) s-a constatat că și ea este în concediu medical. De asemenea, înlocuitorul doamnei Pitiș, o altă colegă este și ea în concediu medical. Astfel, toată primăria s-a agitat pentru a vedea cine este secretarul general al municipiului în timpul ședinței Consiliului Local, pentru că toată lumea se îmbolnăvește”, a declarat viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu.

Într-un final, pentru a îndeplini atribuțiile secretarului general al municipiului în timpul ședinței de plen a fost desemnată Raluca Moise.

Exit mobile version