Site icon

Studenții Erasmus din Europa sărbătoresc 3 zile de “Haloween în Transilvania”. Prima oprire: Brașov

Peste 600 de tineri din toată Europa se vor aduna în România, în perioada 24-27 octombrie, în cadrul evenimentului “Halloween în Transilvania”, organizat de Erasmus Student Network (ESN) România, primul punct de oprire în cadrul acestei aventuri fiind Braşovul.

“Cu o serie de activităţi pregătite, ediţia din acest an promite o sărbătoare de Halloween de neuitat la trei castele emblematice: Castelul Bran, Castelul Peleş şi Castelul Cantacuzino, fiecare oferind un cadru unic pentru a celebra una dintre cele mai aşteptate perioade ale anului. Aventura începe în inima României, în oraşul medieval Braşov. Cunoscut pentru arhitectura sa gotică, străzile sale pavate şi apropierea de locuri legendare din Transilvania, Braşovul este poarta perfectă pentru eveniment”, au transmis organizatorii.

Anul acesta, evenimentul va găzdui Erasmus Generation Summit, iar participanţii se vor bucura, totodată, de un Treasure Hunt şi de petreceri tematice.

“ESN România a planificat cu pasiune acest eveniment pentru a se asigura că participanţii se vor putea bucura atât de ceea ce ţara noastră are de oferit, cât şi de o perspectivă culturală asupra istoriei şi a legendelor ţării. Se anunţă multe costume, spirit de Halloween şi curajul de a îmbrăţişa legendele ţării lui Dracula”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Exit mobile version