„Be proud to ride like a girl!” Skirt Bike, prima ediţie de la Braşov

Skirt Bike a ajuns în acest an şi la Braşov. Pe 2 iunie va avea loc prima ediţie locală a evenimentului, care se va desfăşura,în acelaşi timp, şi în alte 9 oraşe din România.

Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută șic. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eșarfe, important este ca participantele să se simtă comod în ținuta aleasă. Prin această promenadă încercăm să demonstrăm că mersul pe bicicletă e o activitate care nu le împidică pe femei să fie la fel de feminine și grațioase. Domnii sunt așteptați și ei să pedaleze în ținute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul lor (sau chiar și flori!) și să se asigure că se simt în largul lor pe șosea.

Promenada dedicată doamnelor şi domnişoarelor pentru care bicicleta este un accesiriu al feminităţii începe la ora 16.00 din faţa Primăriei.

Traseul care va fi parcurs este următorul:
Primăria Brașov – str. Nicolae Iorga – str. Lungă – giratoriu Livada Poștei – blvd. Eroilor – blvd. 15 Noiembrie – Calea București – giratoriu Poienelor – blvd. Saturn – blvd. Alexandru Vlahuță – blvd. Gării – str. Aurel Vlaicu – blvd. Griviței – str. 13 Decembrie – blvd. Iuliu Maniu – str. Lunga – str. De Mijloc – str. Nicopole).

La capătul cursei, pe strada Nicopole va avea loc petrecerea Skirt Bike. Participanţii vor avea ocazia să cumpere seturi de ceai bijuterii şi accesorii create de artiştii handmade: O mărgicaBohemianFlow HandmadeAtelier MaCSesaraizBilutze Elly’sEmilie VeresGandacelAmmeUnique PlanetHannadecoArt & Beauty by Claudia BAlina Villanova.

Prima ediţie Skirt Bike de la Braşov este organizată în colaborarea cu Asociaţia Braşovul Pedalează şi Primăria Braşov

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.