Cum să alegi înălțimea potrivită a tocurilor? Ce pantofi cu toc înalt să alegi pentru utilizarea de zi cu zi și care pentru ocazii speciale?

Cum să alegi înălțimea potrivită a tocurilor? Ce pantofi cu toc înalt să alegi pentru utilizarea de zi cu zi și care pentru ocazii speciale?

Atunci când alegi încălțămintea potrivită pentru completarea ținutelor la modă în care vrei să te simți cât mai confortabil sau poate chiar să atragi privirile celor din jur, trebuie să ții seama de câteva aspecte esențiale. 

Dintre acestea, ultimele tendințe în modă, materialul din care este realizată o pereche de încălțăminte sau chiar înălțimea tocurilor ar putea fi criterii esențiale în alegerea modelului preferat de încălțăminte. Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi pantofii cu toc de înălțimea potrivită, fie pentru ținutele de zi cu zi, fie pentru ținutele pe care le porți cu diverse ocazii speciale. 

Ce tocuri să alegi pentru ținutele de zi cu zi?

Pentru ținutele pe care le porți zi de zi, pe stradă sau la serviciu, trebuie să stabilești un criteriu extrem de important, încă de la bun început, iar acesta se referă la comoditate. Tocurile pe care le alegi de pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/pantofi-cu-toc pentru o ținută casual trebuie să fie înainte de toate comode, apoi să arate bine și să își îndeplinească scopul propus. Pentru aceasta, trebuie ca pantofii cu toc pe care îi alegi trebuie să îți permită să mergi lejer, să te miști în voie și să mențină o poziție bună a picioarelor, dar și a spatelui. 

 

 

Mai ales pentru persoanele care nu sunt obișnuite să meargă cu pantofi cu tocuri prea înalte, tocurile de 5 cm reprezintă alegerea ideală. Încălțămintea cu tocuri de 5 cm este ideală pentru a fi purtată chiar și de dimineața până seara, mai ales dacă este vorba despre un toc pătrat care oferă un plus de stabilitate picioarelor, însă nici tocul cui de 5 cm nu ar trebui să provoace vreun disconfort. Cu o astfel de alegere, vei avea garanția că echilibrul îți va fi bun, iar ținuta pe care o vei avea va fi astfel confortabilă, lejeră. 

Dacă vrei să treci la următorul nivel, poți alege modelele de incaltaminte dama cu tocuri de 8 cm, acestea reprezentând compromisul între eleganță și comoditate. Pentru a putea defila liniștită cu pantofii cu tocuri de 8 cm, este nevoie însă de un pic de antrenament înainte, altfel mersul îți va părea destul de stângaci. 

Ce tocuri să alegi pentru ținutele de ocazie?

Dacă ocazia pentru care dorești să porți o pereche de pantofi sau cizme cu toc este una specială, poți alege fie soluția de compromis, tocurile de 8 cm, acestea oferind o notă de eleganță ținutei, dar în același timp și un confort ridicat, mai ales în cazul persoanelor care sunt obișnuite să fie la înălțime. Alegerea absolută o reprezintă, însă tocurile de 10 cm, atât în cazul pantofilor, cât și în cazul cizmelor sau botinelor, iar dacă este vorba despre tocurile cui, stilul stiletto, atunci vei putea face față cu un succes garantat oricărei ținute de ocazie în care eleganța este primul aspect pe care trebuie să îl evidențiezi.

(Articol extern)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.